1 / 77

Hotellista

Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämä lomakeskus on kätevä kohde, sillä se sijaitsee aivan rinteiden yhteydessä. Hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas ja kuumavesiallas. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja suksivarasto. Pääset rinteisiin rivakasti ilmaisilla hiihtokuljetuksilla. Tämän lomakeskuksen rannalla sijaitseva ravintola tarjoaa näkymän puutarhaan, ja voit nauttia siellä aterioita ulkotiloissa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Penzinghof kartta

Osoite

Penzinghof

Oberndorf in Tirol, Itävalta

N 47.49587 E 12.39541

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa