1 / 67

Hotel Rural Moita Mar

Alvito, Portugali

Hotellista

Hotel Rural Moita Mar sijaitsee maaseudulla, ja Sudoeste Alentejano e Costa Vicentinan luonnonpuisto sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Furnasin ranta 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 6 km:n päässä kohteesta São Clemente Fort ja 6,2 km:n päässä kohteesta Franquian ranta. Kaikkien 19 huoneen varusteluun kuuluu LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja ulkotenniskenttä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa televisio yleisissä tiloissa, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Majoituspaikan ravintola, Restaurante Moita Mar, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu portugalilainen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari. Allasbaarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Majoituspaikka on suljettu 01. lokakuuta – 28. helmikuuta.

  • Vauvansänky: 10 EUR per yö
  • Lisävuode: 30.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Hotel Rural Moita Mar kartta

Osoite

Hotel Rural Moita Mar

Odemira, Portugali

N 37.69742 E -8.76958

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa