1 / 65

Castello di Titignano

Umbria, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on minibaari. Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu majoituspaikan yhteyteen kuuluva viinitila, ulkotenniskenttä ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän maatilamajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämä maatilamajoitus tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Castello di Titignano kartta

Osoite

Castello di Titignano

Orvieto, Italia

N 42.75675 E 12.28763

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa