1 / 52

SBH Monica Beach Hotel

Hotellista

SBH Monica Beach Hotel sijaitsee keskustassa, ja Playa de Costa Calman ranta sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Oasis Park Fuerteventura 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 5,6 km:n päässä kohteesta Playa de Sotavento de Jandían ranta ja 10,9 km:n päässä kohteesta Tarajalejon ranta. Kaikkien 409 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Varusteluun kuuluu Select Comfort -patjallinen sänky. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Maksullinen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, ulkotenniskenttä ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa pelihalli/-huone, kampaamo ja myyntiautomaatti. Tämä hotelli toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

SBH Monica Beach Hotel tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

  • Langaton internetyhteys huoneessa: 7 EUR per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Tallelokero huoneessa: 4.5 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

SBH Monica Beach Hotel kartta

Osoite

SBH Monica Beach Hotel

Pajara, Espanja

N 28.163127 E -14.225166

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa