1 / 63

Amerique Hotel Palavas Plage

Montpellier, Ranska

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on osittain avoin kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan sekä rajoitettu pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Tämän majoituspaikan virallisen tähtiluokituksen on myöntänyt Ranskan turismin kehitysjärjestö ATOUT.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.

Amerique Hotel Palavas Plage kartta

Osoite

Amerique Hotel Palavas Plage

Palavas-les-Flots, Ranska

N 43.528329 E 3.925995

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa