1 / 62

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja minibaari. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, matkatavarasäilytys ja myyntiautomaatti. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja hääpalvelut. Tämän art deco -tyylisen aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu myös televisio yleisissä tiloissa, kiertoajelu-/lippupalvelu ja myyntiautomaatti. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina).

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

B&B Carella kartta

Osoite

B&B Carella

Palermo, Italia

N 38.122081 E 13.361117

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa