1 / 100

Sweet Villa Pattaya

Pattaya, Thaimaa

Hotellista

Tämä ilmastoitu huvila tarjoaa käyttöösi yksityisen uima-altaan ja taulutelevision. Huoneessa on parveke tai terassi. Keittiössä on täysikokoinen jääkaappipakastin, liesi ja mikroaaltouuni. Huoneessa on kaapelikanavat sekä DVD-soitin, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä. Omassa kylpyhuoneessa on syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuumavesiallas. Tämän huvilan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Huvila tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Sweet Villa Pattaya kartta

Osoite

Sweet Villa Pattaya

Pattaya, Thaimaa

N 12.911588 E 100.867449

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa