1 / 57

Hotellista

1 Utama Shopping Centre sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Mid Valley Megamall -ostoskeskus 9 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 13,7 km:n päässä kohteesta Sunway Pyramid (ostoskeskus) ja 14,9 km:n päässä kohteesta Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä). Kaikissa 438 huoneessa on ilmastointi, tuotteilla täytetty minibaari sekä LCD-televisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

1 Utama Shopping Centre - 0,1 km / 0,1 mi
Curve Shopping Mall - 1,8 km / 1,1 mi
KidZania - 2 km / 1,2 mi
The Starling -ostoskeskus - 3,4 km / 2,1 mi
3 Damansaran ostoskeskus - 4,3 km / 2,7 mi
Atria Shopping Gallery -ostoskeskus - 4,7 km / 2,9 mi
Malayan yliopisto - 6,2 km / 3,8 mi
University Malaya Medical Centren lääkärikeskus - 8,5 km / 5,3 mi
Wilayahin moskeija - 9,5 km / 5,9 mi
Paradigm-ostoskeskus - 9,5 km / 5,9 mi
Pusat Sains Negara National Science Center (tiedekeskus) - 9,5 km / 5,9 mi
Publika-ostoskeskus - 9,9 km / 6,1 mi
Evolve-ostoskeskus - 9,9 km / 6,2 mi
Kelana Jaya -järven puisto - 10,5 km / 6,5 mi
Bangsar Village (ostoskeskus) - 11,4 km / 7,1 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Subang (SZB-Sulttaani Abdul Aziz Shah) - 15 km / 9,3 mi
Kuala Lumpurin kansainvälinen lentoasema (KUL) - 60,3 km / 37,5 mi

Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti. Cinnamon Coffee House, joka on yksi tämän hotellin 6 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 88 MYR aikuisille ja 44 MYR lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 80 MYR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetus/lapsi: 80 MYR (1– 8 vuoden ikäiset)
  • Lisävuode: 160 MYR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

One World Hotel kartta

Osoite

One World Hotel

Petaling Jaya, Malesia

N 3.14782 E 101.61746

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa