1 / 84

Phu Hai Beach Resort & Spa

Phan Thiet, Vietnam

Hotellista

Phan Thietin uimaranta ja Mui Nen hiekkadyynit sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 19,4 km:n päässä kohteesta Mui Ne Beach (ranta) ja 0,9 km:n päässä kohteesta Fish Sauce Museum. Kaikissa 84 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkotenniskenttää ja ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Majoituspaikan ravintola, Geneva Restaurant, tarjoaa näkymän valtamerelle; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Majoituspaikka on suljettu lokakuussa.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 3100000 VND per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 5 henkilöä)
  • Lisävuode: 800000.0 VND per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • 25.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen joulupäivän gaalaillallismaksu.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Phu Hai Beach Resort & Spa kartta

Osoite

Phu Hai Beach Resort & Spa

Phan Thiet, Vietnam

N 10.934963 E 108.167859

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa