1 / 51

Riviera del Sole

Palermo, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu bidee ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkotenniskenttää ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja kampaamo. Riviera del Sole tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa.

  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Riviera del Sole kartta

Osoite

Riviera del Sole

Piraino, Italia

N 38.162131 E 14.844618

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa