1 / 25

Shalom Guest House

Hotellista

Queen's Hall sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja National Museum and Art Gallery 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä majatalo sijaitsee 24,2 km:n päässä kohteesta Maracas Beach (ranta) ja 4,5 km:n päässä kohteesta Independence Square & Waterfront Park. Kaikkien 5 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Tässä majatalossa on 1 rakennus ja merkityt tupakointialueet. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–9.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 200.00 TTD per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Shalom Guest House kartta

Osoite

Shalom Guest House

Port of Spain, Trinidad, Trinidad ja Tobago

N 10.684997 E -61.495774

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa