1 / 39

Baiamalva Resort

Lecce, Italia

Hotellista

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkotenniskenttä, höyrysauna sekä kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Baiamalva Resort tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

Lomakeskusmaksuun sisältyy:
  • Uima-altaan käyttöoikeus
  • Urheilutilat tai -välineet

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Myöhäisestä uloskirjautumisesta veloitetaan lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Baiamalva Resort kartta

Osoite

Baiamalva Resort

Porto Cesareo, Italia

N 40.278809 E 17.870411

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa