1 / 40

Vila Baleira Suites

Porto Santo, Portugali

Hotellista

Vila Baleira Suites sijaitsee rannalla, joten Porto Santon uimaranta löytyy kivenheiton päästä ja Flores Viewpoint puolestaan vain 2 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä tasokas huoneistohotelli sijaitsee 2,7 km:n päässä kohteesta Zimbralinho Beach ja 2,7 km:n päässä kohteesta Pico Ana Ferreira (vuori). Tässä majoituspaikassa on 75 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on lanai. Mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on oleskelualue ja minibaari. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Porto Santon uimaranta - 0,1 km / 0,1 mi
Pico Ana Ferreira (vuori) - 2,2 km / 1,3 mi
Flores Viewpoint - 2,6 km / 1,6 mi
Zimbralinho Beach - 2,9 km / 1,8 mi
Porto Santo Golfe - 3,7 km / 2,3 mi
House of Christopher Columbus - 3,8 km / 2,4 mi
Quinta das Palmeiras - 5,6 km / 3,5 mi
Porto Santo Dunes - 6 km / 3,7 mi
Portela Viewpoint - 6,5 km / 4 mi
On Water Academy - 7 km / 4,4 mi
Porto das Salemas - 7,6 km / 4,7 mi
Fonte da Areia Viewpoint - 8,4 km / 5,2 mi
Fenda da Dona Beja - 9,5 km / 5,9 mi
Pico Castelo (vuori) - 11 km / 6,9 mi

Lähin suuri lentokenttä on Porto Santo (PXO) - 5,5 km / 3,4 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti ilmaisilla alueellisilla kuljetuksilla. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Vila Baleira Suites tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Lisävuode: 50.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan kesäkuussa.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Vila Baleira Suites kartta

Osoite

Vila Baleira Suites

Porto Santo, Portugali

N 33.03715 E -16.360955

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa