1 / 16

Hotellista

Fabexpress Karishma sijaitsee keskustassa, ja Balewadin pääkatu ja Shaniwar Wada 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Bandhavgarh Hill ja 1,5 km:n päässä kohteesta Meterwave Radio Telescope Facility. Kaikissa 15 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Tässä hotellissa on 2 kerrosta 1 rakennuksessa ja merkityt tupakointialueet. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Maksullinen mannermainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.00–10.00.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 300 INR aikuisille ja 100 INR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 8 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Fabexpress Karishma kartta

Osoite

Fabexpress Karishma

Pune, Intia

N 18.519025 E 73.866356

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa