1 / 51

Hotel Jose Nogueira

Puerto Arenas , Chile

Hotellista

Hotel Jose Nogueira sijaitsee keskustassa, ja Sara Braunin palatsi ja Centro Cultural Braun Menéndez sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Museo Regional Magallanes (museo) ja 0,5 km:n päässä kohteesta Plaza Munoz Gamero (aukio). Kaikkien 22 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja tallelokero. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 60 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Hotel Jose Nogueira tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–10.30.

  • Lisävuode: 70 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Hotel Jose Nogueira kartta

Osoite

Hotel Jose Nogueira

Punta Arenas, Chile

N -53.15912 E -70.91671

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa