1 / 55

Hotellista

Ralli-museo ja Punta Shopping Mall sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Club de Tenis Medanon tenniskerho ja 1,5 km:n päässä kohteesta Supermarket. Kaikissa 37 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on erillinen yksityinen kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja hiustenkuivaaja. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Sinua saatetaan pyytää maksamaan seuraavat maksut majoituspaikassa 15.11. lähtien pääsiäisen jälkeiseen päivään asti: Uruguayn arvonlisävero (10 %). Arvonlisävero (10 %) ei välttämättä koske niitä maassa oleskelevia matkailijoita, jotka esittävät voimassa olevan passin ja turistiviisumin.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Hotel Camelot kartta

Osoite

Hotel Camelot

Punta del Este, Uruguay

N -34.939959 E -54.929613

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa