1 / 41

Hôtellerie d'Expérience au Monastère des Augustines

Quebec, Quebec, Kanada

Château Frontenac lähellä

Hotellista

Hôtellerie d'Expérience au Monastère des Augustines sijaitsee keskustassa, ja Hôtel-Dieu de Québec -sairaala ja Tykistöpuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä ekosertifioitu hotelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Parc de l'Artillerie ja 0,5 km:n päässä kohteesta La Maison Simons. Tässä majoituspaikassa on 65 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja kirjasto. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 10 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut; terassi ja puutarha tarjoavat upeat näkymät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Le Vivoir palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan välipalabaarin/delin. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–9.30.

  • Kattamaton omatoiminen pysäköinti: 25.00 CAD per yö (ilman kulkurajoituksia)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Hôtellerie d'Expérience au Monastère des Augustines kartta

Osoite

Hôtellerie d'Expérience au Monastère des Augustines

Quebec, Quebec, Kanada

N 46.815827 E -71.211408

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa