1 / 70

Giardino di Pietra

Muut kohteet, Italia

Hotellista

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, tallelokero vastaanotossa ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina).

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Giardino di Pietra kartta

Osoite

Giardino di Pietra

Ragusa, Italia

N 36.92658 E 14.73866

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa