1 / 28

Hotellista

Sea View Studios sijaitsee lähellä rantaa, ja The Valley of the Butterflies sijaitsee 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä huoneistohotelli sijaitsee 20,6 km:n päässä kohteesta Ródoksen satama ja 24,1 km:n päässä kohteesta Water Park (puisto) Faliraki. Tässä majoituspaikassa on 11 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu 43-tuumainen älytelevisio. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Paikan päällä on lisäksi kauden mukainen ulkouima-allas sekä polkupyörien vuokraus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola, jossa on baari/aulabaari. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 0.50 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 1.50 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 10 EUR aikuisille ja 10 EUR lapsille
  • Lisävuode: 10.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan toukokuussa.

Sea View Studios kartta

Osoite

Sea View Studios

Rodos, Kreikka

N 36.38241 E 28.03295

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa