1 / 63

Pina Balev Inn

Hotellista

Pina Balev Inn lyhyen etäisyyden päässä kohteesta Rosh pinna glass ja Nimrodin näköalapaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä luksusluokan majatalo sijaitsee 17,9 km:n päässä kohteesta Genesaretinjärvi ja 5,9 km:n päässä kohteesta Ami'ad Winery. Tässä majoituspaikassa on 6 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, poreamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi kuumavesiallas sekä sauna. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Sinua saatetaan pyytää maksamaan seuraavat maksut majoituspaikassa: Israelin arvonlisävero (17 %). Arvonlisävero (17 %) ei välttämättä koske niitä maassa oleskelevia matkailijoita, jotka esittävät voimassa olevan passin ja turistiviisumin.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 20 USD aikuisille ja 20 USD lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin. Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Pina Balev Inn kartta

Osoite

Pina Balev Inn

Rosh Pinna, Israel

N 32.96933 E 35.53779

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa