1 / 27

Hotellista

Hotel Pinenhus sijaitsee rannalla, ja Vile Kirke ja Nautrup Church sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 7,4 km:n päässä kohteesta Jesperhusin kukkapuisto ja 11 km:n päässä kohteesta Aasted Kirke. Tässä majoituspaikassa on 67 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa työpöytä. Huone siivotaan päivittäin, ja silitysrauta/-lauta on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja 6 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä kuumavesiallas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Tässä hotellissa on rannalla sijaitseva ravintola, jossa on baari/aulabaari. Muihin palveluihin kuuluu huonepalvelu. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Tanska. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 3 stars.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 198 DKK per henkilö
  • Vauvansänky: 300.0 DKK per yö
  • Luottokorttimaksuista veloitetaan lisämaksu.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Hotel Pinenhus kartta

Osoite

Hotel Pinenhus

Roslev, Tanska

N 56.74284 E 8.8551

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa