1 / 72

Green Hall Apart-hotel

Rostov-na-Donu, Venäjä

Master Nikola's House, Designer Ethnic Art Museum Studio on lähistöllä

Hotellista

Master Nikola's House, Designer Ethnic Art Museum Studio ja Ostrovskin puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Olimp 21st Century Stadium ja 2,3 km:n päässä kohteesta Olimp – 2 (stadion). Kaikissa 23 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Master Nikola's House, Designer Ethnic Art Museum Studio - 0,9 km / 0,5 mi
Ostrovskin puisto - 1,2 km / 0,7 mi
Olimp – 2 (stadion) - 1,8 km / 1,1 mi
Olimp 21st Century Stadium - 2 km / 1,3 mi
Gagarinin lasten rautatie - 2,4 km / 1,5 mi
Gukovo Museum - 3 km / 1,9 mi
Frunzen puisto - 3,1 km / 1,9 mi
Karl Marxin muistomerkki - 3,4 km / 2,1 mi
16. linjan taidegalleria - 3,4 km / 2,1 mi
Rostovin alueellinen akateeminen nuorisoteatteri - 3,5 km / 2,2 mi
Lokakuun vallankumouksen puisto - 3,8 km / 2,4 mi
Aviators Park - 4 km / 2,5 mi
Vitya Cherevichkinin muistomerkki - 4,3 km / 2,7 mi
One Sky Ferris Wheel - 4,4 km / 2,7 mi
Gorkin akateeminen draamateatteri - 4,4 km / 2,7 mi

Lähin suuri lentokenttä on Rostov-na-Donu (ROV-Platovin kansainvälinen lentoasema) - 40,6 km / 25,2 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Tämä savuton hotelli rakennettiin vuonna 2017. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun.
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1500 RUB per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lemmikit: 500 RUB per lemmikki per yö
  • Myöhäisestä saapumisesta veloitetaan lisämaksu: 50 prosenttia huoneen hinnasta klo 8.00 jälkeen
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 500.0 RUB per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Venäjän kansalaiset: Aikuisten (vähintään 14-vuotiaiden) on esitettävä sisäänkirjautuessaan voimassa oleva sisämaanpassi (Venäjän ulkomaanpasseja tai ajokortteja ei hyväksytä). Kaikkien venäläisten lasten (alle 14-vuotiaiden) syntymätodistukset on esitettävä sisäänkirjauduttaessa. Jos venäläinen sukulainen tai laillinen huoltaja (vanhemman sijaan) matkustaa Venäjällä alle 14-vuotiaan lapsen kanssa, kyseisen sukulaisen tai laillisen huoltajan on esitettävä sisäänkirjautuessaan myös asiakirja, joka valtuuttaa hänet lapsen saattajaksi. Muiden maiden kansalaiset: aikuisten ja lasten on esitettävä sisäänkirjauduttaessa voimassa oleva passi, viisumi ja maahantulokortti.

  • Korkeintaan 6 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Green Hall Apart-hotel kartta

Osoite

Green Hall Apart-hotel

Rostov-na-Donu, Venäjä

N 47.25305 E 39.77333

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa