1 / 23

Demeure Loredana

Bastia, Ranska

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja ja tohvelit. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on tietokonepiste, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja höyrysauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Tämän majoituspaikan virallisen tähtiluokituksen on myöntänyt Ranskan turismin kehitysjärjestö ATOUT.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Demeure Loredana kartta

Osoite

Demeure Loredana

Saint-Florent, Ranska

N 42.685565 E 9.308203

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa