1 / 32

Hotellista

The Grand America Hotel sijaitsee keskustassa, ja Salt Palace Convention Center ja City Creek Center 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 4,6 km:n päässä kohteesta University of Utah (yliopisto) ja 2,3 km:n päässä kohteesta Vivint Arena. Kaikkien 775 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja minibaari. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös LCD-televisio ja kaapelikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Salt Lake City and County Building - 0,5 km / 0,3 mi
The Leonardo - 0,7 km / 0,4 mi
Off Broadway -teatteri - 0,7 km / 0,4 mi
Salt Lake City Public Library - 0,7 km / 0,4 mi
Wells Fargo Center - 0,7 km / 0,5 mi
Eccles Theater - 1 km / 0,6 mi
Capitol Theater - 1 km / 0,6 mi
Pioneer Park - 1,1 km / 0,7 mi
Salt Palace Convention Center - 1,2 km / 0,7 mi
City Creek Center - 1,2 km / 0,8 mi
Classic Cars International Museum - 1,3 km / 0,8 mi
Temppeliaukio - 1,4 km / 0,9 mi
Joseph Smithin muistorakennus - 1,4 km / 0,9 mi
Salt Lake Art Center - 1,6 km / 1 mi
Liitonmaja - 1,6 km / 1 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Salt Lake Cityn kansainvälinen lentokenttä (SLC) - 11,1 km / 6,9 mi
Ogden, Utah (OGD-Ogden-Hinckley) - 56,4 km / 35 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Salt Lake Cityn kansainvälinen lentokenttä (SLC).

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, kuumavesiallas sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja suksivarasto. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Laurel Brasserie & Bar, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30.
  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 2–25 USD aikuisille ja 2–20 USD lapsille
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 24 USD per päivä (ilman kulkurajoituksia)
  • Pysäköintipalvelu: 34 USD per päivä (ilman kulkurajoituksia)
  • Mikroaaltouuni huoneessa: 20 USD

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan toukokuussa.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

The Grand America Hotel kartta

Osoite

The Grand America Hotel

Salt Lake City, Utah, Yhdysvallat

N 40.75727 E -111.89103

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa