1 / 35

Hotellista

Pinn Road Inn and Suites sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Lacklandin ilmavoimien tukikohta ja Alamodome Stadium (stadioni). Tämä motelli sijaitsee 17,3 km:n päässä kohteesta Shops at Rivercenter ja 17,4 km:n päässä kohteesta Henry B. González Convention Center. Kaikissa 33 huoneessa on ilmastointi, mikroaaltouuni sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu työpöytä, kahvin-/vedenkeitin ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, piknikalue ja grilli. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.00–9.00.

  • Vauvansänky: 10.0 USD per päivä
  • Lisävuode: 20.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 17 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Pinn Road Inn and Suites kartta

Osoite

Pinn Road Inn and Suites

San Antonio, Texas, Yhdysvallat

N 29.40745 E -98.6241

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa