1 / 41

Apartamentos Oasis Maspalomas

Meloneras, Kanariansaaret

Hotellista

Apartamentos Oasis Maspalomas sijaitsee rannalla, ja Melonerasin ranta ja Maspalomasin majakka 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva huoneisto sijaitsee 5,8 km:n päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja 6,3 km:n päässä kohteesta Maspalomasin dyynit. Tässä majoituspaikassa on 90 huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huone siivotaan rajoitettuina aikoina. Huoneissa on tallelokero ja jääkaappi. Käytössäsi on kiinteä internetyhteys (lisämaksusta) ja tallelokero vastaanotossa. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja sisäuima-allas.

  • Maksullinen kiinteä internetyhteys yleisissä tiloissa: 2 EUR (per 30 minuuttia, hinnat saattavat vaihdella)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Apartamentos Oasis Maspalomas kartta

Osoite

Apartamentos Oasis Maspalomas

San Bartolome de Tirajana, Espanja

N 27.737258 E -15.594707

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa