1 / 54

HL Suitehotel Playa del Inglés

Hotellista

Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Maspalomasin dyynit 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 22,5 km:n päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta ja 22,3 km:n päässä kohteesta Playa de Puerto Rico. Kaikissa 260 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntoklubi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

HL Suitehotel palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää kahvilan tarjonnan. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa.

  • Tallelokero huoneessa: 3 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

HL Suitehotel Playa del Inglés kartta

Osoite

HL Suitehotel Playa del Inglés

San Bartolome de Tirajana, Espanja

N 27.75951 E -15.56715

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa