1 / 100

Alua Atlantico Golf Hotel

Hotellista

Hotel Aguamarina Golf All Inclusive sijaitsee golfkentän vieressä, ja Amarillan golfklubi sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Golf del Sur 8 minuutin ajomatkan päässä. El Medanon ranta sijaitsee 14,2 kilometrin ja Los Cristianosin ranta 15,2 kilometrin päässä tästä 4 tähden hotellista. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja poreallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja lastenvahti/-hoito (lisämaksusta). Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämän hotellin monien ruokailupaikkojen joukossa on yksi, Buffet, jonka erikoisuus on kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu yhteensä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksuton buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin kello 7.0010.00.

Kaikissa 208 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä maksullinen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä.

Alua Atlantico Golf Hotel kartta

Osoite

Alua Atlantico Golf Hotel

San Miguel de Abona, Espanja

N 28.024613 E -16.609244

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa