1 / 99

El Palomar Hotel

San Miguel de Allende, Guanajuato, Guanajuato, Meksiko

Iglesia Parroquial de San Miguel Arcángel lähellä

Hotellista

El Palomar Hotel sijaitsee keskustassa, joten La Esquinan lelumuseo löytyy kivenheiton päästä ja El Jardin (aukio) puolestaan vain 5 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 0,6 km:n päässä kohteesta El Miradorin näköalapaikka ja 0,6 km:n päässä kohteesta Iglesia Parroquial de San Miguel Arcángel. Tässä majoituspaikassa on 10 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa iPod-telakointiasema ja LED-TVt. Huoneiden Tempur Pedic -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Kylpyhuoneesta löytyy designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka tarjoaa muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintolan, Antonia, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina).

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1900 MXN per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 1900 MXN (yhteen suuntaan), (max. ikä 9 vuoden ikäiset)
  • Vauvansänky: 300.0 MXN per yö
  • Lisävuode: 800.0 MXN per päivä
  • Kylpylämaksu: 900 MXN per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

El Palomar Hotel kartta

Osoite

El Palomar Hotel

San Miguel de Allende, Guanajuato, Guanajuato, Meksiko

N 20.914579 E -100.73986

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa