1 / 100

Finca Can Duvai Mallorca

Cala Millor, Espanja

Hotellista

Finca Can Duvai Mallorca sijaitsee maaseudulla, ja Sant Joan Baptistan kirkko ja S’Església Nova sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä golfin pelaamiseen soveltuva huoneistohotelli sijaitsee 6,4 km:n päässä kohteesta Playa de Cala Millorin ranta ja 17,6 km:n päässä kohteesta Cala Agullan uimaranta. Tässä majoituspaikassa on 16 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Sant Joan Baptistan kirkko - 3 km / 1,9 mi
Ajuntament De Son Servera - 3 km / 1,9 mi
S’Església Nova - 3 km / 1,9 mi
Torrent de Ca n'Amer - 3,7 km / 2,3 mi
Safari Zoo - 4,1 km / 2,5 mi
Pula Golf - 5,7 km / 3,5 mi
Punta de N'Amerin torni - 5,8 km / 3,6 mi
Punta de N'Amer Watch Tower (torni) - 6,1 km / 3,8 mi
Bonan ranta - 6,2 km / 3,9 mi
Playa de Cala Millorin ranta - 6,4 km / 4 mi
Fantasy Park - 6,7 km / 4,1 mi
Rantakatu - 7 km / 4,3 mi
Playa de Sa Coma - 7 km / 4,4 mi
Sa Marjal - 8 km / 4,9 mi
Cala Moreia - 8,5 km / 5,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Palma de Mallorca (PMI) - 61,7 km / 38,4 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit pelata erän golfia hotellin golfkentällä. Myös ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä kuuluvat palveluihin. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Finca Can Duvai Mallorca tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.55 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.28 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 2.20 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.10 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 16.00 EUR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 90.00 EUR per ajoneuvo menopaluu
  • Omatoiminen pysäköinti: 1 EUR per päivä
  • Lemmikit: 10 EUR per majoitustila per viikko
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Finca Can Duvai Mallorca kartta

Osoite

Finca Can Duvai Mallorca

Sant Llorenc des Cardassar, Espanja

N 39.609373 E 3.339379

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa