1 / 96

Rocco Forte Private Villas

Palermo, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, kylpytakit ja tohvelit. Varusteluun kuuluu tallelokero, työpöytä ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti aurinkoisesta päivästä yksityisellä rannalla, ja jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki rantabaarissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Rocco Forte Private Villas kartta

Osoite

Rocco Forte Private Villas

Sciacca, Italia

N 37.513744 E 13.093372

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa