1 / 34

Natureland Efes

Izmir, Turkki

Hotellista

Efesoksen rauniot ja Efesoksen arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta.Tämä perheystävällinen aamiaismajoitus sijaitsee 14,2 km:n päässä kohteesta Aqua Fantasy Aquapark ja 21,6 km:n päässä kohteesta Kusadasin satama. Tässä majoituspaikassa on 2 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja oleskelualue. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, pyykinpesutilat ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Käytössäsi on kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, ilmainen lastenvahti ja piknikalue. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Aamiainen saatavilla maksusta.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lemmikkimaksu: 15 EUR per lemmikki (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 30.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan huhtikuussa.
  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Natureland Efes kartta

Osoite

Natureland Efes

Selcuk, Turkki

N 37.960874 E 27.398832

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa