1 / 36

Efes Konaklari

Izmir, Turkki

Hotellista

Efesoksen rauniot ja Ayasosti Church sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas majatalo sijaitsee 18,7 km:n päässä kohteesta Aqua Fantasy Aquapark ja 7,9 km:n päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Kaikkien 16 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa ilmainen pullovesi, ja silitysrauta/-lauta sekä lisä-/varavuoteita (lisämaksusta) on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Tämä majatalo tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 9.00–11.00.

  • Lisävuode: 75 TRY per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 8 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapsi ei välttämättä saa ilmaista aamiaista.

Efes Konaklari kartta

Osoite

Efes Konaklari

Selcuk, Turkki

N 37.9429791 E 27.4321495

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa