1 / 52

Somerset Heping Shenyang

Hotellista

Somerset Heping Shenyang sijaitsee keskustassa, joten Taiyuanin katu löytyy kivenheiton päästä ja Keskuskatu puolestaan vain 2 minuutin ajomatkan päästä. Tämä tasokas huoneistohotelli sijaitsee 2,8 km:n päässä kohteesta Liaoning Provincial Museum (museo) ja 3,2 km:n päässä kohteesta Tiexi Square. Tässä majoituspaikassa on 270 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös LCD-televisio ja satelliittikanavat. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-uloskirjautuminen. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen 502 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 kuumavesiallasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös sauna ja kuntokeskus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Breakfast Lounge palvelee huoneistohotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Asiakkaidemme avuksi näytämme luokituksen oman luokitusjärjestelmämme mukaisesti.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 84.8 CNY per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 424 CNY per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Omatoiminen pysäköinti: 120 CNY per päivä
  • Lemmikkitakuumaksu: 2000 CNY per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 275.6 CNY per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Somerset Heping Shenyang kartta

Osoite

Somerset Heping Shenyang

Shenyang, Kiina

N 41.793858 E 123.40077

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa