1 / 19

The Residences at Siesta Key Beach by Hyatt Vacation Club

Siesta Key, Yhdysvallat

Hotellista

The Residences at Siesta Key Beach by Hyatt Vacation Club sijaitsee rannalla, joten Crescent Beach löytyy kivenheiton päästä ja Siesta Key Public Beach puolestaan vain 2 minuutin ajomatkan päästä. Tämä rannalla sijaitseva huoneistohotelli sijaitsee 15,9 km:n päässä kohteesta St. Armands Circle ja 20,1 km:n päässä kohteesta Lido Beach. Tässä majoituspaikassa on 44 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja uuni. Jokaisessa huoneessa on parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneessa on erillinen kylpyamme ja suihku, poreamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka tarjoaa muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus sekä polkupyörien vuokraus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja grilli. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00. Majoituspaikassa tehdään remonttia 7.9.2024– 3.10.2024 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:

  • Tietyt vierashuoneet
Kunnostustöitä tehdään ainoastaan normaaliin työaikaan. Meluhaitat ja muut haitat pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Lomakeskusmaksu: 39.55 USD per majoitustila per yö
Lomakeskusmaksuun sisältyy:
  • Rantatuolit
  • Business centerin / tietokoneen käyttöoikeus
  • Kuntoklubin käyttöoikeus
  • Kahvi huoneessa
  • Sanomalehti
  • Puhelut

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

The Residences at Siesta Key Beach by Hyatt Vacation Club kartta

Osoite

The Residences at Siesta Key Beach by Hyatt Vacation Club

Siesta Key, Florida, Yhdysvallat

N 27.248659 E -82.535083

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa