1 / 84

Hilton Beirut Habtoor Grand

Sin El Fil, Libanon

Läheltä löytyy Le Mall Sin El Fil.

Hotellista

Hamra Street ja Zaitunay Bay -venesatama sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 0,1 km:n päässä kohteesta Le Mall Sin El Fil ja 1,7 km:n päässä kohteesta Beirut City Centren ostoskeskus. Tässä majoituspaikassa on 195 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä maksullinen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 90 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuone. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 kuumavesiallasta kiireisen päivän jälkeen rinteissä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Jos haluat viettää päiväsi ostoksilla, voit hyödyntää ilmaiset kuljetukset. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Le Ciel, joka on yksi majoituspaikan 4 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 25 USD per henkilö
  • Langaton internetyhteys huoneessa: 10 USD per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 36 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Valet-pysäköinti: 10 USD per yö
  • Lemmikit: 40 USD per lemmikki per yöpyminen
  • Lisävuode: 30.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä 20. toukokuuta – 30. syyskuuta.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Korkeintaan 11 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hilton Beirut Habtoor Grand kartta

Osoite

Hilton Beirut Habtoor Grand

Sin El Fil, Libanon

N 33.869492 E 35.53709

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa