1 / 61

Corte Della Jbsa

Agrigento, Italia

Hotellista

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja mikroaaltouuni yleisissä tiloissa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä kattoterassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän kaupunkipientalomajoituksen palveluihin kuuluu concierge-palvelut, piknikalue ja grilli. Tämä kaupunkipientalo tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen on saatavilla.

Corte Della Jbsa kartta

Osoite

Corte Della Jbsa

Sisilia, Italia

N 37.267 E 13.6534

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa