1 / 70

Joan Apartments & Spa

Skopje, Entinen Jugoslavian tasavalta Makedonia

Kaupungissa Skopje (Kisela Voda)

Hotellista

Diamond Mall ja Skopjen kaupungin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä huoneisto sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Gradski Trgovski Centar (ostoskeskus) ja 1,1 km:n päässä kohteesta Porta Macedonian riemukaari. Tässä majoituspaikassa on 6 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan rajoitettuina aikoina. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, kuumavesiallas ja sauna.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 20.00 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 8.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 16.00–20.00.
  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Joan Apartments & Spa kartta

Osoite

Joan Apartments & Spa

Skopje, Entinen Jugoslavian tasavalta Makedonia

N 41.986632 E 21.433812

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa