1 / 49

Hotellista

Waterfront sijaitsee keskustassa, ja Vallettan stama ja Malta Experience 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 4 km:n päässä kohteesta St George's Beach ja 18,1 km:n päässä kohteesta Golden Bay. Kaikkien 165 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös ulkouima-allas ja sisäuima-allas kuuluvat palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti ilmaisilla rantakuljetuksilla. Majoituspaikan ravintola, Regatta Restaurant, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu Välimeren keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kohdemaksu: 0.50 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä niistä lapsista, jotka ovat alle 18 vuotta vanhoja.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 12 EUR aikuisille ja 12 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Waterfront kartta

Osoite

Waterfront

Sliema, Malta

N 35.907586 E 14.498971

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa