1 / 64

Hotellista

Alborada Aparthotel sijaitsee lähellä rantaa, ja Vallettan stama ja Malta Experience 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 4,6 km:n päässä kohteesta St George's Beach ja 19,6 km:n päässä kohteesta Golden Bay. Tässä majoituspaikassa on 33 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja uuni. Mukavuuksiin kuuluu 32-tuumainen LED-televisio ja digitaalikanavat. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja vedenkeitin. Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja myyntiautomaatti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kampaamo. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu ja myyntiautomaatti. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kohdemaksu: 0.50 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 5 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Alborada Aparthotel kartta

Osoite

Alborada Aparthotel

Sliema, Malta

N 35.911713 E 14.505641

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa