1 / 33

Land's End Boutique Hotel

St. Julians ja Sliema, Malta

Hotellista

Land's End Boutique Hotel sijaitsee keskustassa, ja Vallettan stama ja Malta Experience 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 4,1 km:n päässä kohteesta St George's Beach ja 19 km:n päässä kohteesta Golden Bay. Kaikissa 76 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä espressokoneet. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu LED-televisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja höyrysauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintolassa, Hammett's Monastik, on baari/aulabaari. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kohdemaksu: 0.5 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 18 EUR aikuisille ja 10 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Land's End Boutique Hotel kartta

Osoite

Land's End Boutique Hotel

Sliema, Malta

N 35.90719 E 14.508028

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa