1 / 63

Park Hotel & SPA Boyana

Sofia, Bulgaria

Kaupungissa Sofia (Vitošan alue)

Hotellista

Kansallinen historiamuseo ja Boyanan kirkko sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 3 km:n päässä kohteesta Vitosha Nature Park ja 5,4 km:n päässä kohteesta Vitosha Blvd. Tässä majoituspaikassa on 45 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 sisäuima-allasta tai 2 kuumavesiallasta. Myös ulkotenniskenttä on käytössäsi. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja 2 kahvilaa. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.00 BGN per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 20 BGN per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetus/lapsi: 10 BGN (3– 7 vuoden ikäiset)
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 30 BGN
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 30 BGN

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Park Hotel & SPA Boyana kartta

Osoite

Park Hotel & SPA Boyana

Sofia, Bulgaria

N 42.653888 E 23.277355

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa