1 / 60

Family Hotel Saint George

Hotellista

Romanski sijaitsee kivenheiton päässä ja Vitosha Nature Park puolestaan 3 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 2,4 km:n päässä kohteesta Snail House ja 4,2 km:n päässä kohteesta Sofia Ring -ostoskeskus. Hotellissa on 18 huonetta, joissa on takka ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Majoituspaikan ravintola, A la cart Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.31 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 4.00 EUR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30.00 EUR per ajoneuvo menopaluu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Family Hotel Saint George kartta

Osoite

Family Hotel Saint George

Sofia, Bulgaria

N 42.606791 E 23.325456

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa