1 / 87

Agriturismo Biologico Sant'Egle

Grosseton , Italia

Hotellista

Agriturismo Biologico Sant'Egle sijaitsee maaseudulla, ja Fortezza Orsini ja Citta del Tufo sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva maatilamajoitus sijaitsee 18,2 km:n päässä kohteesta Bolsenajärvi ja 37,3 km:n päässä kohteesta Saturnian kuumat lähteet. Kaikkien 4 huoneen varusteluun kuuluu minibaari. Huoneiden Tempur Pedic -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on patio. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä maatilamajoitus tarjoaa asiakkailleen 60 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuumavesiallas, sauna sekä kuntosali. Tämän toscanalaistyylisen maatilamajoituksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja takka aulassa. Cena Sotto le stelle palvelee asiakkaita tai voit hyödyntää maatilamajoituksen kahvilan tai huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.30–9.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kylpylämaksu: 60 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 150.00 EUR per henkilö yhteen suuntaan
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 30 EUR
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Kylpylämaksu: 60 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä maaliskuusta lokakuuhun.
  • Uima-altaan aukioloajat: klo 7.00–19.00.
  • Kuumien lähteiden aukioloajat: 9.30–18.30.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaita, jotka ovat 18 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Agriturismo Biologico Sant'Egle kartta

Osoite

Agriturismo Biologico Sant'Egle

Sorano, Italia

N 42.667841 E 11.736847

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa