1 / 49

Hotellista

Abbey Lodge sijaitsee keskustassa, joten Killarney National Park löytyy kivenheiton päästä ja Killarney Methodist Church puolestaan vain 3 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä tasokas aamiaismajoitus sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta St. Mary's Well ja 0,4 km:n päässä kohteesta St. Mary's Church. Tässä majoituspaikassa on 15 kodikasta huonetta. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja työpöytä. Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–9.30. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Bed & Breakfast on saanut luokituksen 4 stars.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 15.00 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Abbey Lodge kartta

Osoite

Abbey Lodge

Southampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 50.90961312 E -1.41089424

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa