1 / 62

Number 11 St Julian's Malta - Handwritten Collection

St. Julians ja Sliema, Malta

Hotellista

St George's Beach ja Vallettan stama sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 17,2 km:n päässä kohteesta Golden Bay ja 8,5 km:n päässä kohteesta Malta Experience. Kaikissa 91 huoneessa on ilmastointi ja äly-tv:t. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja designer-hygieniatuotteet. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, yhteinen olohuone ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämän hotellin monien ruokailupaikkojen joukossa on yksi, MAdu, jonka erikoisuus on paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu yhteensä 2 ravintolaa ja kahvila. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Pysäköintimaksu läheisellä pysäköintipaikalla: 8 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 8.00–20.00.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaita, jotka ovat 16 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Number 11 St Julian's Malta - Handwritten Collection kartta

Osoite

Number 11 St Julian's Malta - Handwritten Collection

St. Julian's, Malta

N 35.923034 E 14.49141

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa