1 / 56

Hotellista

Ddream Hotel sijaitsee keskustassa, ja Dragonara Casino ja Sliema Promenade 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 7 km:n päässä kohteesta Vallettan stama ja 7,3 km:n päässä kohteesta Upper Barrakka Gardens. Kaikissa 37 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen mannermainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 12 EUR aikuisille ja 6 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Ddream Hotel kartta

Osoite

Ddream Hotel

St. Julian's, Malta

N 35.922906 E 14.490473

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa