1 / 54

Le Charme Sukhothai Historical Park Resort

Sukhothai, Thaimaa

Hotellista

Le Charme Sukhothai Historical Park Resort sijaitsee keskustassa, ja Ramkhamhaengin kansallinen museo ja Sukhothain historiallinen puisto 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen lomakeskus sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Wat Chedi Sung ja 1,9 km:n päässä kohteesta King Ramkhamhaengin patsas. Kaikissa 38 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Historic Town of Sukhothai - 1,2 km / 0,7 mi
Wat Chang Lom - 1,5 km / 0,9 mi
Wat Traphang Tong - 1,5 km / 0,9 mi
Sukhothain historiallinen puisto - 1,8 km / 1,1 mi
Ramkhamhaengin kansallinen museo - 1,9 km / 1,2 mi
Wat Chedi Sung - 1,9 km / 1,2 mi
Wat Trapang Thong - 1,9 km / 1,2 mi
King Ramkhamhaengin patsas - 2 km / 1,2 mi
Wat Chedi Si Hong - 2,1 km / 1,3 mi
Wat Sorasak - 2,2 km / 1,4 mi
San Ta Pha Daeng - 2,2 km / 1,4 mi
Wat Chetuphon - 2,2 km / 1,4 mi
Wat Sra Sri - 2,3 km / 1,4 mi
Wat Mahathat - 2,4 km / 1,5 mi
Wat Si Sawai - 2,8 km / 1,7 mi

Lähin suuri lentokenttä on Sukhothai (THS) - 42,6 km / 26,5 mi

Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä polkupyörien vuokraus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämän lomakeskuksen uima-altaalla sijaitseva ravintola, tarjoaa näkymän puutarhaan. Käytössäsi on halutessasi myös huonepalvelu. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 450 THB aikuisille ja 349 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1500 THB per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 1500 THB yhteen suuntaan (3–12 vuoden ikäiset)
  • Lisävuode: 700.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 8.00–19.00.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Le Charme Sukhothai Historical Park Resort kartta

Osoite

Le Charme Sukhothai Historical Park Resort

Sukhothai, Thaimaa

N 17.01178 E 99.714384

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa