1 / 40

Apart-Hotel Flores Park

Sunny Beach, Bulgaria

Hotellista

Apart-Hotel Flores Park sijaitsee lähellä rantaa, ja Sunny Beach sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Aqua Paradisen vesipuisto 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä huoneistohotelli sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Casino Hrizantema ja 0,8 km:n päässä kohteesta Luna Park. Tässä majoituspaikassa on 50 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.00 BGN per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 10 BGN per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan syyskuu.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Apart-Hotel Flores Park kartta

Osoite

Apart-Hotel Flores Park

Sunny Beach, Bulgaria

N 42.690547 E 27.707231

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa