1 / 32

BONITTO INN® Tampico Aeropuerto

Tampico, Meksiko

Hotellista

Tamaulipasin autonominen yliopisto sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Estadio Tamaulipas 2 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 2,4 km:n päässä kohteesta Plaza Herraduran ostoskeskus ja 3,9 km:n päässä kohteesta Tres Arcos -ostoskeskus. Kaikissa 15 huoneessa on ilmastointi, mikroaaltouuni sekä taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu, piknikalue ja myyntiautomaatti. Lisämaksullisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.00–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 MXN per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetusmaksu per lapsi: 100 MXN (yhteen suuntaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

BONITTO INN® Tampico Aeropuerto kartta

Osoite

BONITTO INN® Tampico Aeropuerto

Tampico, Tamaulipas, Meksiko

N 22.280441 E -97.862596

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa